Afbouwbedrijf Deventer

Klussenbedrijf Ferry Peelen levert afbouwwerk na de bouw of verbouwing van uw woning in Deventer. Onder afwerking van uw woning verstaan wij:

Wij zijn een gekwalificeerd en deskundig afbouwbedrijf werkzaam in Deventer en wij maken uw woning helemaal naar uw wensen af.

PROFESSIONEEL STUCWERK

Voor professioneel stucwerk in uw woning in Deventer en omstreken, kunt u uitstekend terecht bij de ervaren stukadoors van Klussenbedrijf Ferry Peelen, gevestigd in Apeldoorn. Wij stuken uw wanden en muren en leveren kwaliteitswerk af.

DESKUNDIG TEGELWERK

Wij werken met deskundige tegelzetters uit Deventer met jarenlange ervaring. Zo bent u verzekerd van goed tegelwerk. Wij leveren tegelwerken voor badkamers, wc’s, keukens en vloeren, en geven u natuurlijk een goed advies. Wij zijn pas tevreden over ons tegelwerk als ú dat bent! Meer weten? Belt u ons, dan komen wij langs! 06-25363962 of vul ons contact formulier in.

Klussenbedrijf Ferry Peelen

is een professioneel bedrijf met veel expertise op het gebied van o.a. verbouw, nieuwbouw en renovatie.  Klussenbedrijf Ferry Peelen levert een totaalpakket: timmerwerk, installatie en afwerking en doet allerlei projecten: van kleine verbouwingen tot totale renovaties.