Toilet renovatie Deventer

Klussenbedrijf / Montagebedrijf Peelen renoveert uw toilet en ander sanitair in Deventer. Wilt u een modern toilet?
Neem contact op en wij maken een offerte voor uw toilet. Wij verzorgen graag de renovatie van uw wc en ander sanitair. Voor:

RENOVATIE WC DEVENTER

Vernieuw uw wc en laat uw wc renoveren door ons, in de omgeving van Deventer. Wij hebben ruime ervaring in renovaties en installatie van sanitair. Ook het tegel- en stukwerk voor uw toilet verzorgen wij voor u, dit alles in de buurt van Deventer. Klussenbedrijf / Montagebedrijf Peelen levert vakwerk op ieder gebied; uw wc-renovatie is bij ons in goede handen.

MODERN SANITAIR

Wij moderniseren niet alleen uw toilet, maar al uw sanitair. Dus ook uw complete badkamer! Woont u in de omgeving van Deventer en wilt u een modern toilet? Neem contact met ons op en vraag een offerte. Onze kracht is kwaliteit tegen een reële prijs.

GEINTERESEERD IN EEN TOILET RENOVATIE IN BILTHOVEN

Door jarenlange ervaring met verbouwingen en renovaties, hebben wij veel vakkennis opgedaan. Wij bieden een degelijk advies, en bij ons geldt: afspraak = afspraak. Vertrouwen is belangrijk als u uw huis laat verbouwen en dat beseffen wij. Bel ons op (06-25363962) en wij komen bij u langs voor optimaal advies.