Woning renovatie Deventer

Is uw woning in Deventer aan renovatie toe? Klussenbedrijf / Montagebedrijf Peelen renoveert graag uw woning in Deventer en omgeving. Klussenbedrijf / Montagebedrijf Peelen heeft een enorme expertise als het gaat om een vakkundige renovatie van woningen. Wij zijn onder andere werkzaam in Deventer en leveren kwaliteit.

WONING RENOVATIE DEVENTER, EEN TOTAALPAKKET VOOR DEVENTER EN OMGEVING

Klussenbedrijf / Montagebedrijf Peelen houdt niet van half werk als het gaat om woningen renoveren. Daarom leveren wij een totaalpakket voor woningrenovatie dat bestaat uit:

Wij verzorgen de totale renovatie voor u. Interesse? Neem contact op en bel 06-25363962.

RENOVATIE EN SERVICE

Wij staan in de regio Deventer bekend om onze service en kwaliteit als het gaat om woning renovaties. Wij zijn accuraat en vakkundig, komen onze afspraken na en geven reële offertes Klussenbedrijf / Montagebedrijf Peelen heeft zijn goede naam zorgvuldig opgebouwd en doet er alles aan om deze te behouden.

Klussenbedrijf / Montagebedrijf Peelen

heeft veel ervaring en expertise op het gebied van verbouwing en renovatie van woningen. Klussenbedrijf / Montagebedrijf Peelen levert een totaalpakket: timmerwerk, installatie en afwerking en doet allerlei projecten: van kleine verbouwingen tot totale renovaties. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.