Aanbouw Bilthoven

Wilt u een grotere woning? Sandy de Jong onderhoudsbedrijf maakt een aan- of opbouw aan en op uw huis in Bilthoven en omstreken. Groter wonen is eenvoudig: neem een aan- of opbouw. Wij beschikken over alle kennis om een degelijke aanbouw te maken. Kijk ook bij onze referenties voor foto’s van een aanbouw.

HUIS VERGROTEN MET EEN AANBOUW

Vergroot uw huis en laat een uitbouw zetten. Wij weten er alles van, en informeren u graag. Wij werken in Bilthoven en omstreken, en komen graag langs voor degelijk advies. Meer ruimte nodig? Neem contact met ons op en vraag onze deskundige medewerkers naar de mogelijkheden voor een groter huis.

TOTAALPAKKET AANBOUW

Wij regelen alles voor uw aanbouw:

Wij bieden een totaalpakket en werken met specialisten op ieder vakgebied. U bent verzekerd van een degelijke aanbouw met meer ruimte in huis; wij hebben een tevreden klant. Bel ons nu op voor vrijblijvende informatie of een reƫle offerte: 030-2287601.

Geintereseerd in woning aanbouw in Bilthoven?

Sandy de Jong onderhoudsbedrijf is een bekende in de regio Bilthoven als het gaat om solide bouw en verbouwingen. Sandy de Jong richtte Sandy de Jong onderhoudsbedrijf op in 2006, De speerpunten van Sandy zijn: accuratesse, vakkundigheid en afspraken nakomen. Kijkt u ook eens bij onze referenties.