CV-ketel Apeldoorn

Nieuwe CV-ketel nodig, of zoekt u iemand in de regio Apeldoorn voor onderhoud? Neem eens contact op met Montage- en Klussenbedrijf Ferry Peelen. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, montage van uw CV-ketel en onderhoud.

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij een logische keuze voor alles omtrent uw CV-ketel. Wij hebben ervaring de installatie en reparatie van elk type CV-ketel. Of het gaat om een geiser, boiler of combi-ketel, Peelen kan ermee overweg. Zo komen wij nog regelmatig in oudere huizen in Apeldoorn waar een verouderd type CV-ketel wordt gebruikt. Ook komt een combinatie van CV-ketel, boiler voor warm water en een geiser in de keuken nog veel voor. In veel gevallen valt hier door de juiste keuze veel te besparen. Wij adviseren u met plezier over de meest economische keuze.

Welke type CV-ketel

De meeste nieuwbouwwoningen in Apeldoorn zijn reeds voorzien van combi-ketels. Wanneer mensen ons advies vragen, is ons advies ook veelal om een combi-ketel te kiezen. Dit is een hoogwaardige, duurzame en energiezuinige oplossing. U kiest dan voor één CV-toestel, wat altijd voordeliger is dan de aanschaf van twee losse apparaten. Het voordeel is ook dat er maar aan één apparaat onderhoud nodig is. Geen losse geiser meer en geen apart onderhoud voor beide apparaten. En ten slotte zijn combi-ketels veel geavanceerder, vooral de zogenaamde Hoog Rendement (HR) of Verbeterd Rendement (VR) CV-ketels.

Denkt u na over een nieuwe CV-ketel en woont u in Apeldoorn of omgeving, dan komt montage en klussenbedrijf Peelen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Zo installeren wij uw CV-ketel in Apeldoorn

Wanneer u in Apeldoorn of omgeving woont en besluit tot aanschaf van een CV-ketel zorgen wij uiteraard voor snelle levering en perfecte installatie. In geval van een oude CV-ketel (ouder dan 15 jaar) verwijderen wij deze voor u. Bij installatie van een combi-ketel leggen wij wij nieuwe leidingen aan en/of vervangen de oude. Hierbij worden de leidingen zoveel mogelijk weggewerkt zodat ze niet hinderlijk zichtbaar zijn. Uiteraard worden alle relevante veiligheidsvoorschriften volledig in acht genomen bij deze werkzaamheden.

Wanneer u ons inschakelt voor levering en/of installatie van een CV-ketel in de regio Apeldoorn, kunt u ook gebruikmaken van ons onderhoudscontract. Hierbij komen wij jaarlijks bij u langs voor inspectie en schoonmaak van de CV-ketel. En dat doen wij natuurlijk op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Denkt u na over een nieuwe CV-ketel voor uw woning in Apeldoorn of omgeving? Bel voor meer informatie met: Montage/klussenbedrijf Ferry Peelen

1e Wormenseweg 121A
7331DD Apeldoorn
Tel: 062-5363962
contact formulier