Keuken montage Apeldoorn

Een klusjesman is niet moeilijk te vinden, maar een professioneel keuken montage bedrijf krijgt u niet zomaar. Wilt u profiteren van ervaring, deskundigheid en een uitstekende service, dan moet u zaken doen met de keuken montage specialisten van klussenbedrijf Ferry Peelen. Wij leveren en monteren al vele jaren keukens en hebben vele tevreden klanten. Of u zelf al een keuken heeft of er een bij ons bestelt, in beide gevallen kunnen wij de keuken montage voor onze rekening nemen. Daarbij moet u rekening houden met de volgende werkzaamheden:

  • Het verwijderen van de oude keuken
  • Het verzorgen van aansluitingen van gas, water, afvoer, elektra etc.
  • Het afwerken met stuc- en tegelwerk.

Ook als er sprake is van het doorbreken van wanden kunnen onze keuken montage specialisten dit verzorgen.

Zo werkt keuken montage

Als ervaren uitvoerder van keuken montage denken wij graag met u mee. In de meeste gevallen betekent dit dat het keukenmontagebedrijf vooraf bij u thuis komt, de situatie en de tekeningen bekijkt en samen met u de planning en de benodigde werkzaamheden doorneemt. Een goede voorbereiding is essentieel om de keuken montage soepel te laten verlopen. Past de nieuwe keuken in de beschikbare ruimte? Zijn alle noodzakelijke leidingen aanwezig. Moet er eventuele aanpassingen aan de woning gedaan worden? Keuken montage bedrijf Peelen weet wat er bij komt kijken om dit in goede banen te leiden.

Uw keuken montage compleet

Of het nu gaat om het uitzoeken van een nieuwe keuken, het vinden van geschikte inbouwapparatuur of het geven van tips voor de afwerking en het onderhoud, Peelen doet er alles aan om uw keuken montage tot een succes te maken. Zo kunnen wij keukenapparatuur van alle merken en leveranciers voor u leveren en inbouwen. Uiteraard op basis van een goed advies, waardoor u wellicht geld kunt besparen. Immers, als u plezier heeft van een fijne en goed werkende keuken, kunnen wij tevreden zijn over ons werk. Wij hechten dan ook veel belang aan een goede relatie en een prima service.

Meer weten over keuken montage? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via hetĀ contact formulierĀ of bel ons.