Vloerverwarming Apeldoorn

Overweegt u vloerverwarming voor uw woning in Apeldoorn of omgeving? Dat loont zeker de moeite, want met vloerverwarming kunt u vaak veel efficiënter een ruimte verwarmen dan met traditionele CV. U kunt kiezen uit verschillende typen vloerverwarming, die werken op elektriciteit of met warm water.

Zoekt u een specialist voor de aanleg van vloerverwarming in de regio Apeldoorn? Dan komt u vrijwel automatisch uit bij Montagebedrijf Ferry Peelen. Met de door ons opgebouwde kennis en ervaring kunnen wij u alles vertellen over de voor- en nadelen.

Voor- en nadelen van vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt over het algemeen voor een betere verdeling van de warmte door warmtestraling of radiatie. De vloer wordt met een lage temperatuur verwarmd en gelijkmatig afgegeven over de hele vloer. Zo is de warmteafgifte overal in de ruimte hetzelfde en ontstaat een zeer aangename temperatuur. Het energieverbruik bij vloerverwarming is daardoor ook lager. Wij leggen regelmatig vloerverwarming in Apeldoorn aan als hoofdverwarming. Bijkomend voordeel hiervan is dat er geen radiatoren nodig zijn en u dus ruimte kunt besparen.

Vloerverwarming Apeldoorn installeren

Voor advies over vloerverwarming in uw woning in de regio Apeldoorn komen wij graag bij u langs. Wij kunnen u helpen bij de keuze voor een warmwater- of een elektrische vloerverwarming. De installatie van de vloerverwarming gebeurt altijd met zo min mogelijk breekwerk, op een schone manier en met de best mogelijke afwerking. Er zijn diverse manieren om vloerverwarming te installeren, afhankelijk van de situatie:

  • Infrezen – bij een cementdekvloer
  • Op staalmatten of tackerplaat – bij betonvloeren
  • Op noppenplaat met of zonder isolatie – bij een houten vloer

Er zijn vele keuzes die u kunt maken. Zo heeft u voor de buizen van de vloerverwarming de keuze uit een slakkenhuis- of in een zigzagpatroon. Daarnaast is er de keuze voor vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming Verder is het mogelijk de CV-installatie te verdelen in 2 zones, waardoor boven- en benedenverdieping afzonderlijk verwarmd kunnen worden. Hiermee kunt u enorm besparen op uw energierekening.

Veel van onze klanten uit de regio Apeldoorn kozen al voor een servicecontract voor hun vloerverwarming. Hiermee bent u verzekerd van regelmatig onderhoud van uw vloerverwarming.

Bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden van vloerverwarming in Apeldoorn of omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:

Montage/klussenbedrijf Ferry Peelen

1e Wormenseweg 121A
7331DD Apeldoorn
Tel: 062-5363962
contact formulier