Afbouwbedrijf Apeldoorn

Klussenbedrijf Ferry Peelen wordt veel ingezet als afbouwbedrijf in de regio Apeldoorn. Hierbij verzorgen wij de afwerking van uw woning na bouw of verbouwing. Onder de afbouw van uw woning verstaan wij:

Wij zijn een gekwalificeerd en deskundig afbouwbedrijf in Apeldoorn en wij maken uw woning helemaal naar uw wensen af.

Professioneel afbouwbedrijf voor Apeldoorn, Ook voor Stukwerk

Voor professioneel stucwerk in uw woning in Apeldoorn en omstreken, kunt u uitstekend terecht bij de ervaren stukadoors van Klussenbedrijf Ferry Peelen, gevestigd in Apeldoorn. Wij stuken uw wanden en muren en leveren kwaliteitswerk af. De kwaliteit van werk is waar wij ons als afbouwbedrijf mee onderscheiden.

Tegelwerk, ook een van de specialiteiten van het afbouwbedrijf voor Apeldoorn

Ook wanneer u een tegelzetter zoekt, kunt u bij ons terecht. Wij werken met deskundige tegelzetters uit Apeldoorn met jarenlange ervaring. Zo bent u verzekerd van goed tegelwerk. Wij leveren tegelwerk voor badkamers, wc’s, keukens en vloeren, en geven u natuurlijk goed advies. Wij zijn pas tevreden over ons tegelwerk als ú dat bent! Meer weten? Belt u ons, dan komen wij langs! 06-25363962

Klussenbedrijf Ferry Peelen en afbouwbedrijf uit Apeldoorn

is een professioneel bedrijf uit de regio Apeldoorn met veel expertise op het gebied van o.a. verbouw, nieuwbouw en renovatie. Klussenbedrijf Ferry Peelen levert een totaalpakket: timmerwerk, installatie en afwerking en doet allerlei projecten: van kleine verbouwingen tot totale renovaties. In dat totaalpakket mogen ook de werkzaamheden als afbouwbedrijf niet ontbreken. De afwerking is tenslotte van groot belang voor het eindresultaat.

Stelt u net als ons prijs op een nette afwerking? Dan staan wij graag voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op.