Badkamer montage Apeldoorn

Wie baadt er niet graag in een luxe, moderne badkamer? Een mooie badkamer is bovendien een aanwinst voor uw woning van invloed op de waarde van uw pand. Maar dan moet de badkamer wel vakkundig geïnstalleerd zijn en perfect afgewerkt. Stelt u hoge eisen aan badkamer montage, kies dan voor montage en klussenbedrijf Ferry Peelen. Wij verzorgen al meer dan 10 jaar badkamer montage en onze klanten zijn zeer tevreden. Een strak afgewerkte badkamer is de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een ontspannende douche of bad. Een goede badkamer montage zorgt voor een perfecte sfeer en omvat naast naast het aansluiten van sanitair ook het tegelen en het naadloos afwerken.

Hoe wilt u uw badkamer montage

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer in uw woning, dan is het zaak om u eerst goed te oriënteren op de mogelijkheden. Heeft u eenmaal een keus gemaakt voor een bepaalde stijl, dan kan Peelen u natuurlijk adviseren over de meest geschikte badkamer montage. Van belang daarbij is niet alleen de keuze van sanitair, maar ook zaken als de verwarming en de afvoer. Wat komt waar in uw badkamer en hoe wordt dat ingepast; deze dingen moeten duidelijk zijn voordat met de badkamer montage begonnen wordt. Wij verzorgen al vele jaren badkamer montage.

Onze badkamer montage in Apeldoorn en omgeving

Uiteraard kunnen wij vrijblijvend bij u langs komen ter oriëntatie en verzorgen wij kosteloos een offerte. Gaat u akkoord en zijn we het eens over de badkamer montage, dan verzorgen wij alle werkzaamheden. Denk daarbij aan de volgende zaken:

  • Aanpassen van riolering, leidingen en elektra
  • Plaatsen van wanden
  • Plaatsen van verwarming
  • Monteren van sanitair
  • Betegelen van de badkamer
  • Afwerken plafond.

Er is een eindeloze keuze aan sanitair en tegels, in allerlei kleuren en stijlen. Als u wilt kunt u in de showroom van onze leverancier een keuze maken. Wij verzorgen vervolgens de bestelling, levering en plaatsing.

Kijk voor interessante aanbiedingen voor de inrichting van uw badkamer ook op onze aanbiedingen pagina, mocht het product wat u zoekt er niet bij staan, vraag het dan gerust wij kunnen alle merken leveren voor een scherpe prijs!