Stukadoorsbedrijf Apeldoorn

Zoekt u een stukadoor in de regio Apeldoorn? Ferry Peelen is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van stukadoorswerk, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij verrichten uiteenlopende typen stukwerk bij nieuwbouwwoningen maar ook in het kader van renovatie van oudere huizen.

Voor een ervaren stukadoorsbedrijf in Apeldoorn of omgeving bent u bij Peelen aan het juiste adres. Buiten het uitvoeren van het stucwerk, vinden wij advies en meedenken van groot belang. Zo vertellen wij u graag dat bij oudere woningen het stuken onder het voordelige 6% BTW–tarief valt. Daarnaast is het voor ons uw tevredenheid die telt. Wij streven naar het beste eindresultaat.

Wat doet het stukadoorsbedrijf

Wij worden als stukadoorsbedrijf in Apeldoorn en omgeving gevraagd voor de meest uiteenlopende klussen, van kleine reparaties tot het stuken van volledige woningen. De duur en kosten van stucwerk zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, het te gebruiken materiaal, de ondergrond, de noodzaak van een voorbehandeling en dergelijke. Wij komen graag bij u langs om dit met u te inventariseren om daarop een offerte te maken.

Behalve het stuken van muren en plafonds voeren wij ook meer specialistisch werk uit, zoals stuken van badkamers en keukens. Ook het in Apeldoorn veel voorkomende buiten stucwerk is aan onze stukadoors toevertrouwd.

Stukadoorsbedrijf Apeldoorn inhuren

Ons stukadoorsbedrijf bedient vele klanten in de regio Apeldoorn, zowel zakelijk als particulier. In de meeste gevallen komen wij bij u langs voor een kennismaking en inspectie van de woning of het bedrijfspand. Aan de hand van uw wensen en de eisen die het stucwerk stelt, maken wij voor u een vrijblijvende prijsopgave.

Wanneer wij bij u het stucwerk mogen uitvoeren, gaan wij volgens een vast stramien te werk. Allereerst worden de te behandelen oppervlakken goed schoongemaakt. Indien noodzakelijk vindt er nog een voorbehandeling plaats. Daarna wordt de stuc of sierpleister met de hand aangebracht en zorgvuldig afgewerkt. Met onze ruime ervaring als stukadoorsbedrijf in Apeldoorn en omgeving garanderen wij u een schone oplevering en een fraai eindresultaat. Onze vele tevreden klanten zijn het bewijs.

Wilt u meer weten over ons stukadoorswerk, neem dan contact op met:

Montage/klussenbedrijf Ferry Peelen