CV onderhoud Apeldoorn

Zoekt u een expert voor reparatie en onderhoud van uw CV installatie? Montage en klussenbedrijf Ferry Peelen is een deskundig CV monteur voor Apeldoorn en omgeving met meer dan 10 jaar ervaring in installatie, reparatie en onderhoud van CV-installaties. Wanneer u ons inhuurt voor uw CV onderhoud in Apeldoorn of omgeving, dan kijken wij uw installatie grondig na, reinigen de CV-ketel, stellen deze af en controleren de juiste werking. Mocht er onverhoopt toch nog een storing optreden, dan belt u ons en verhelpen wij dit meteen.

Alle soorten en typen CV-ketels zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu marktleider Nefit, het vertrouwde Apeldoornse Remeha of een ander merk betreft, wij hebben de kennis en ervaring in huis. Bij veel klanten uit Apeldoorn en omgeving geven wij naast het CV-onderhoud ook regelmatig advies over de keuze van CV ketels en verwarmingsinstallaties.

CV onderhouden

Een goed werkende CV-installatie betekent dat u zorgeloos kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat in uw woning. Wij verzorgen het CV-onderhoud in Apeldoorn en omgeving van vele klanten en komen hierbij verschillende situaties tegen. In sommige gevallen is een storing sneller verholpen dan u denkt. Bijvoorbeeld wanneer blijkt dat de waterdruk in de CV-ketel onvoldoende is of wanneer de batterijen in de thermostaat leeg zijn. En soms zit er lucht in een radiator waardoor deze niet goed werkt.

Bij ons CV-onderhoud in Apeldoorn en omgeving checken we altijd eerst de ´eenvoudige´ zaken voordat we gaan zoeken naar serieuze storingen. Overigens is een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw CV-installatie geen overbodige luxe.

CV-onderhoud in Apeldoorn regelen

Voor CV-onderhoud in Apeldoorn en omgeving kunt u dus uitstekend terecht bij Montage- en Klussenbedrijf Peelen. U kunt bij ons een service-overeenkomst afsluiten waarbij wij het CV-onderhoud op jaarlijkse basis doen. Uiteraard volgen wij daarbij de voorschriften van de leverancier en werken wij overeenkomstig de veiligheidsnormen. Wij spreken graag het juiste moment voor het onderhoud met u af, zodat u niet een hele dag op ons hoeft te wachten.

Wilt u liever dat wij op zaterdag of ’s avonds komen? Voor het CV-onderhoud in Apeldoorn of omgeving is dat geen probleem. Wij stemmen het graag met u af.

Meer weten over CV-onderhoud Apeldoorn en omgeving? Neem voor meer informatie contact op met:

Montage/klussenbedrijf Ferry Peelen
1e Wormenseweg 121A
7331DD Apeldoorn
Tel: 062-5363962
contact formulier