Renovatie toilet Apeldoorn

Klussenbedrijf / Montagebedrijf Peelen renoveert uw toilet en ander sanitair in Apeldoorn. Wilt u een modern toilet? Neem contact op en wij maken een offerte voor uw toilet. Wij verzorgen graag de renovatie van uw wc en ander sanitair. Voor:

RENOVATIE WC APELDOORN

Vernieuw uw wc en laat uw wc renoveren door ons, in de omgeving van Apeldoorn. Wij hebben ruime ervaring in renovaties en installatie van sanitair. Ook het tegel- en stukwerk voor uw toilet verzorgen wij voor u, dit alles in de buurt van Apeldoorn. Klussenbedrijf / Montagebedrijf Peelen levert vakwerk op ieder gebied; uw wc-renovatie is bij ons in goede handen. Bekijk onze werkzaamheden.

MODERN SANITAIR

Wij moderniseren niet alleen uw toilet, maar al uw sanitair. Dus ook uw complete badkamer! Woont u in de omgeving van Apeldoorn en wilt u een modern toilet? Neem contact met ons op en vraag een offerte. Onze kracht is kwaliteit tegen een reële prijs.

Geintesereerd in wc renovatie voor Apeldoorn en omgeving?

Door jarenlange ervaring met verbouwingen en renovaties, hebben wij veel vakkennis opgedaan. Wij bieden een degelijk advies, en bij ons geldt: afspraak = afspraak. Vertrouwen is belangrijk als u uw huis laat verbouwen en dat beseffen wij. Bel ons op (06-25363962) en wij komen bij u langs voor optimaal advies.