Aanbouw Apeldoorn

Wilt u een grotere woning? Klussenbedrijf Ferry Peelen maakt een aan- of opbouw aan en op uw huis in Apeldoorn en omstreken. Groter wonen is eenvoudig: neem een aan- of opbouw. Wij beschikken over alle kennis om een degelijke aanbouw te maken. Kijk ook bij onze referenties voor foto’s van een aanbouw.

HUIS VERGROTEN MET EEN AANBOUW

Vergroot uw huis en laat een uitbouw zetten. Wij weten er alles van, en informeren u graag. Wij werken in Apeldoorn en omstreken, en komen graag langs voor degelijk advies. Meer ruimte nodig? Neem contact met ons op en vraag onze deskundige medewerkers naar de mogelijkheden voor een groter huis.

TOTAALPAKKET AANBOUW

Wij regelen alles voor uw aanbouw:

Wij bieden een totaalpakket en werken met specialisten op ieder vakgebied. U bent verzekerd van een degelijke aanbouw met meer ruimte in huis, wij hebben een tevreden klant. Bel ons nu op voor vrijblijvende informatie of een reële offerte: 06-25363962.

Geintereseerd in woning aanbouw in Apeldoorn?

Klussenbedrijf Ferry Peelen is een bekende in de regio Apeldoorn als het gaat om solide bouw en verbouwingen. Ferry Peelen richtte Klussenbedrijf Ferry Peelen op in 2006, De speerpunten van Ferry zijn: accuratesse, vakkundigheid en afspraken nakomen. Kijkt u ook eens bij onze referenties.