Cv ketel onderhoud en montage

Bent u toe aan een nieuwe Cv ketel? dan kan montage en klussenbedrijf Ferry Peelen u van deskundig advies voorzien en vervolgens een nieuwe Cv ketel voor u installeren. Maar ook voor het onderhoud van uw Cv ketel kunt u bij ons terecht. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met de installatie en reparatie van elk type Cv ketel. Om het even of het gaat om een geiser, boiler of combi-ketel, Peelen kan ermee overweg. Zo komen wij nog regelmatig in oudere huizen waar een verouderd type Cv ketel wordt gebruikt of een combinatie van Cv-ketel, boiler voor warm water en een geiser in de keuken. Wij adviseren u met plezier over de meest economische keuze.

Welke type Cv ketel

Anders dan in oude huizen kom je in nieuwbouwwoningen tegenwoordig vooral combi-ketels tegen. Als u ons advies vraagt over een nieuwe Cv ketelraden wij dit ook vaak aa n, omdat dit een hoogwaardige, duurzame en energiezuinige oplossing is. U kiest dan voor één Cv toestel, wat altijd voordeliger is dan de aanschaf van twee losse apparaten. Het voordeel is ook dat er maar aan één apparaat onderhoud nodig is. U heeft geen gedoe meer met een losse geiser en apart onderhoud. En ten slotte zijn combi-ketels veel geavanceerder, vooral de zogenaamde Hoog Rendement of Verbeterd Rendement Cv ketels. Denkt u na over een nieuwe Cv ketel, dan komt montage en klussenbedrijf Peelen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Zo installeren wij uw Cv ketel

Wanneer u besluit tot aanschaf van een Cv ketel zorgen wij uiteraard voor snelle levering en perfecte installatie. Is er sprake van een oude Cv ketel (meer dan 15 jaar) dan verwijderen wij deze. Bij installatie van een combi-ketel leggen wij wij nieuwe leidingen aan en/of vervangen de oude. Uiteraard doen wij dit volgens de veiligheidsvoorschriften en proberen wij de leidingen zoveel mogelijk weg te werken zodat ze niet hinderlijk zichtbaar zijn. Klanten die ons inschakelen voor de levering en installatie van een Cv ketel sluiten in de meeste gevallen ook een onderhoudscontract met ons af. Wij komen dan jaarlijks bij u langs voor inspectie en schoonmaak van de Cv ketel. En dat doen wij natuurlijk op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Denkt u na over een nieuwe Cv ketel in Apeldoorn en omgeving? Bel ons dan voor meer informatie of vul ons contact formulier in.