Verbouwingen Apeldoorn

Verbouwingen Apeldoorn

Zoekt u een ervaren bedrijf voor uw verbouwing in Apeldoorn? Montage- en Klussenbedrijf Ferry Peelen voert al meer dan 10 jaar verbouwingen in Apeldoorn en omgeving uit. Naast verbouwingen van bijvoorbeeld keukens, badkamers en slaapkamers zijn wij ook beschikbaar voor renovatie en onderhoud van CV-installaties en vele andere klussen.

Bij de vele verbouwingen die wij uitvoeren, voeren wij zeer diverse werkzaamheden uit. Dit betreft onder andere het (ver)plaatsen van wanden, het plaatsen van openslaande deuren en het vervangen/plaatsen van kozijnen. Voor ons zijn al deze werkzaamheden een vanzelfsprekend onderdeel van het werk. Wij zijn een allround verbouw bedrijf voor Apeldoorn en omgeving en huurt u ons in voor een verbouwing, dan nemen wij alle werkzaamheden voor onze rekening. Hiervoor voorzien wij u altijd van een goed advies en een heldere offerte.

Verbouw woning

Als specialist in verbouwingen voor Apeldoorn en omgeving doen wij onder andere de complete verbouw van woningen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Verwijderen van de oude keuken of badkamer en plaatsen van een nieuwe
  • Verwijderen van oude kozijnen en plaatsen van nieuwe
  • Leveren en plaatsen van HR++ glas
  • Het splitsen of samenvoegen van slaapkamers

Bij vervanging van keukens of badkamers kunnen wij u adviseren over de keuze van een nieuwe keuken of badkamer. Ook over de verschillende soorten apparaten en sanitair die ingebouwd moeten worden voorzien wij u graag van advies. Als specialist in verbouwingen zorgen wij er vervolgens voor dat alles op een deskundige en zorgvuldige manier geïnstalleerd wordt.

Enkele voorbeelden van door ons geleverd werk kunt u bekijken op Keuken montage

Allround verbouwingen Apeldoorn

Naast badkamers, keukens en sanitair kunnen wij meer voor u betekenen op het gebied van verbouwingen. Denkt u bijvoorbeeld aan het uitbouwen van kamers, maken van doorbraken en het verwijderen van muren. Waar u ook aan denkt, wij kunnen het voor u uitvoeren.

Voor uw vragen of wensen op het gebied van verbouwingen komen wij graag bij u langs. Door onze vele verbouwingen in de regio Apeldoorn weten wij wat er bij een verbouwing komt kijken. Wij zorgen voor een goede voorbereiding en een nette afwerking. Vertrouw uw verbouwing aan ons toe en wij beloven uw wensen zoveel mogelijk waar te maken.

De vakmensen van Peelen verbouwingen Apeldoorn staan voor u klaar. Neem gerust contact op met:

Montage/klussenbedrijf Ferry Peelen