Tegelzetter Apeldoorn

Montage en klussenbedrijf Ferry Peelen uit Apeldoorn staat bekend als de tegelzetter van de regio Gelderland en Overijssel. Maar ook daarbuiten zijn wij een veel gevraagd bedrijf. Wij zijn een tegelzetter die werkt tegen een aantrekkelijke prijs, we willen onze klanten niet onnodig op kosten jagen. Als tegelzettersbedrijf hebben we vele mogelijkheden en komen met concepten op maat, ook voor voor de verdere installatie van bijvoorbeeld uw badkamer zit u bij ons goed.

Tegelzetters uit Apeldoorn met verstand van tegelzetten

De tegelzetters van klussen en montage bedrijf Ferry Peelen uit Apeldoorn gaan op gedegen en consistente wijze aan het werk. Alles gebeurt in goed onderling overleg met de klant. Als u ons een opdracht toevertrouwt, zullen wij er alles aan doen om het in ons gestelde vertrouwen waar te maken. We staan bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. Afgezien van het kostenplaatje zijn we simpelweg goed in wat we doen. Dat durven we wel te stellen.

Tegelzetten en meer,

Wilt u meer weten over de tegelzet activiteiten van Montage en klussenbedrijf Ferry Peelen, of onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en verschaffen u de informatie waar u om vraagt. U bent van harte welkom bij Montage en klussenbedrijf Ferry Peelen.