Klussenbedrijf Apeldoorn

Wanneer u een allround klussenbedrijf in Apeldoorn zoekt, zit u goed bij Montage- en Klussenbedrijf Ferry Peelen. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij bogen op alle benodigde kennis en ervaring om uw opdracht gedegen uit te voeren. Of het nu een eenvoudige reparatie, het stuken van een plafond, het installeren van een nieuwe CV-installatie of een complete nieuwe badkamer betreft, Peelen doet alles met dezelfde toewijding en precisie.

Voor ons is geen klus te klein of te groot, het is vooral een kwestie van goed plannen en goede afspraken maken. Zoekt u dus een betrouwbaar klussenbedrijf in Apeldoorn of omgeving, dan zit u goed bij Ferry Peelen.

Veelzijdig klussenbedrijf

Zoals vele klussenbedrijven in Apeldoorn hebben wij onze specialiteiten, zoals de installatie van complete badkamers, toiletten en keukens. Dit neemt niet weg dat wij ook vele andere klussen voor u kunnen uitvoeren. De installatie van badkamers, toiletten en keukens kent al een diversiteit aan werkzaamheden, die ook bij andere klussen voorkomen. En soms leidt een aanvraag tot werkzaamheden die niet direct zijn voorzien.

Zo kan het voorkomen dat wij worden ingehuurd voor de renovatie van een badkamer, waarbij blijkt dat eigenlijk alle leidingen aan vernieuwing toe zijn. En soms leidt het verhelpen van een storing aan een CV-ketel tot de aanleg van een compleet nieuwe centrale verwarming. Andersom kan het ook, wanneer er minder gedaan hoeft te worden dan u denkt, zullen wij dat ook aangeven. Dus wanneer u een klussenbedrijf uit de omgeving van Apeldoorn zoekt, die u een eerlijk advies zal geven, neem dan contact op met ons.

Dit doet uw klussenbedrijf

U kunt ons inschakelen voor onder andere:

U kunt bij ons rekenen op een perfecte en schone oplevering van de werkzaamheden. Voor diverse installaties in huis kunt u ook een servicecontract bij ons afsluiten. Wij komen dan periodiek langs voor inspectie en onderhoud. Niet voor niets hebben wij vele terugkerende klanten uit Apeldoorn en omgeving bij ons klussenbedrijf.
Heeft u een klus en zoekt u een goed klussenbedrijf in Apeldoorn of omgeving?  Neem vrijblijvend contact op met:

Klussenbedrijf Peelen.