Montage bedrijf Apeldoorn

Een klusjesman is niet moeilijk te vinden, maar een professioneel montage bedrijf in Apeldoorn en omgeving krijgt u niet zomaar. Wilt u profiteren van ervaring, zekerheid en een uitstekende service, dan gaat u in zee met montage en klussenbedrijf Ferry Peelen.

Wij zijn een montage bedrijf voor Apeldoorn en omgeving met een lange staat van dienst en vele trouwe klanten. Wij zijn u graag behulpzaam met degelijk vakwerk, een onderbouwd advies en een eerlijke prijs. U kunt ons inhuren voor kleine en grotere klussen zoals bijvoorbeeld:

Kijk voor onze badkamer- en sanitair aanbiedingen op onze aanbiedingen pagina

Veelzijdig montage bedrijf

Als montagebedrijf moet je veelzijdig zijn, maar montagebedrijf Peelen is vooral gespecialiseerd in de montage van keukens, Cv-installaties, toiletten en complete badkamers inclusief betegelen. Wij werken al meer dan 10 jaar als montage bedrijf in Amersfoort en omgeving en wij weten uit ervaring dat elke klus zijn eigen unieke aspecten heeft. Of het nu gaat om het renoveren van een badkamer of montage van een Cv-ketel, wij doen als ons werk met dezelfde professionele toewijding. Als u ons belt voor een klus, komen wij graag langs om te kijken wat er nodig is en geven wij u een heldere offerte voor de montagewerkzaamheden.

Niet zomaar een montage bedrijf

Als ervaren montage bedrijf voor Apeldoorn en omgeving doen wij meer dan het enkel uitvoeren van een klus. Veel klanten weten niet precies wat er allemaal komt kijken bij montagewerk of van de kosten die ermee gemoeid zijn. Wij proberen antwoord te geven op al uw vragen en kunnen u adviseren over een verantwoorde keuze. Zo kunt u geld besparen en nog heel lang genieten van ons werk. Als veel gevraagd montage bedrijf voor Apeldoorn en omgeving vinden wij een goede service heel belangrijk, ook als de montage afgerond is.

Wij adviseren u daarom een onderhoudscontract af te sluiten. Daarmee bent u voor een lange periode verzekerd van periodieke controles en hoeft u zich geen zorgen te maken over het functioneren van uw installaties.

Behoefte aan meer informatie over ons montage bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met:

Montage/klussenbedrijf Ferry Peelen