Cv monteur Apeldoorn

Nieuwe woningen worden tegenwoordig standaard voorzien van centrale verwarming. Hierbij geldt dat het centraleverwarmingssysteem zelf al vele jaren onveranderd is. Wel zijn er vele ontwikkelingen op het gebied van CV-ketels en radiatoren. Montage- en klussenbedrijf Ferry Peelen uit Apeldoorn is een deskundig CV-monteur en volgt de ontwikkelingen op dit gebied nauwgezet.

Met Peelen heeft u een CV-monteur voor Apeldoorn en omgeving die in staat is om perfect een nieuwe centrale verwarming laten aanleggen. U kunt daarbij kiezen uit diverse zogenaamde Verbeterd- of Hoogrendementsketels, waarmee u flink kunt besparen op de energiekosten. Huurt u ons in als CV-monteur in Apeldoorn en omgeving, dan kunnen wij u natuurlijk adviseren over de beste keuze.

Welke CV-installatie?

Bij de keuze voor het soort centrale verwarming is de bouw en de indeling van uw woning van grote invloed. Als CV-monteur in Apeldoorn en omgeving treffen wij de meest uiteenlopende CV-installaties aan. Zo zien we de populariteit van vloerverwarming toenemen. Deze vorm van verwarming zorgt voor een betere en meer gelijkwaardige verdeling van de warmte. Daarnaast zien we veel zogenaamde convectoren verschijnen, welke in combinatie met hoogrendementsketels voor meer energiebesparing zorgen.

Als CV-monteur in Apeldoorn en omgeving komen we nog regelmatig in oude huizen met verouderde, eenvoudige thermostaten. Moderne elektronische, zogenaamd ‘intelligente’, thermostaten zorgen veelal voor een veel betere regeling van de centrale verwarming. Dit kunnen wij vaak eenvoudig vervangen, en de kosten zijn al snel terugverdiend!

CV monteur Apeldoorn inhuren

Montage en klussenbedrijf Peelen is uw beste keuze wanneer u een CV-monteur zoekt in de regio Apeldoorn. Voor ons begint het met een transparante offerte. Wij komen graag bij langs en inventariseren samen met u wat we moeten doen om uw CV-installatie optimaal te laten renderen op zo´n manier dat dit past bij uw woning.

Wij voeren de installatie of reparatie van de CV uiteraard deskundig en met de best mogelijke afwerking uit. Ook wanneer het gaat om een eenvoudige reparatie leveren wij alles netjes en zorgvuldig af. Alle klanten die ons inhuren als CV-monteur in Apeldoorn en omgeving kunnen bovendien gebruikmaken van de mogelijkheid van een servicecontract. Hiermee bent u verzekerd van regelmatig onderhoud van uw CV-installatie, bovendien op een moment dat het u past.

Bent u op zoek naar een CV monteur in Apeldoorn of omgeving? Neem voor een vrijblijvende oriëntatie contact op met:Montage/klussenbedrijf Ferry Peelen

1e Wormenseweg 121A
7331DD Apeldoorn
Tel: 062-5363962
contact formulier